Vi ferdes mye langs veiene våre og vurderer riktig tiltak for optimal sikkerhet. Norge er et land med mange ulike utfordringer på grunn av bratte fjellsider, mange smale veier og utfordrende kjøreforhold om vinteren. Hvert år reiser vi ut og utbedrer mange skader på rekkverk og alt for ofte reiser vi ut og monterer rekkverk der en ulykke viser det burde vært bedre sikret. Det er dessverre flere eksempel på at vi monterer rekkverk hvor det står bilde, lys og blomster i veikanten.

Trafikksikring inneholder mye og krever kompetanse på mange felt for å nå den beste løsningen. I mange tilfeller vil det være riktigere å gjøre noe med farene i sideterrenget enn å montere rekkverk. Ved valg av rekkverk skal man ta hensyn til estetikk, god sikt og tilpasning til veien forøvrig. Viktigere blir likevel å velge rekkverk med sikkerheten i fokus. Det kreves kompetanse og erfaring for å velge styrkeklasse, arbeidsbredde, deformasjonsbredde og ta hensyn til brøyteproblematikk, støyskjerming, sikkerhet for MC-førere, løsninger ved tunneler og broer, og mere til. Rekkverksnormalen med veilederen gir en god oversikt over kravene som stilles og faktorene som det må tas hensyn til.

Arvid Gjerde AS har lang erfaring og stor kompetanse på området. Selskapet har vært aktiv deltaker i gruppen som har utarbeidet Rekkverksnormalen og veilederen til denne. Vi har flere medarbeidere som har gjennomført kurs for TS-revisjon og våre 7 rekkverkslag består av stabile medarbeidere som har opp mot 30 års erfaring.

Vi er stolt av å være et selskap som bidrar til å redde liv langs norske veier!

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Telefon:71 22 72 22
E-post:salg@agjerde.no

Besøksadresse

Arvid Gjerde AS
Gjerde
6315 Innfjorden

Følg oss