Arvid Gjerde sier alltid at det er de daglige "knettene" som er viktigst. Det betyr å gjøre små forbedringer hver dag, med en gang du ser muligheten. I dagens ISO-verden heter det kontinuerlig forbedring. Knettene er viktige innenfor kvalitetsarbeid, men like viktig innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Vi er på veien hver eneste dag for å redde liv og å trygge veien hjem for de du er glad i. Men, det skal også være trygt å jobbe for Arvid Gjerde AS. Derfor er HMS en av grunnpilarene i firmaet vårt. Å følge de kravene det offentlige og våre kunder stiller er en selvfølge. I tillegg har vi valgt å forplikte oss ytterligere ved å sertifisere vårt HMS arbeide i henhold til OHSAS 18001:2007.

Fordi du på vegen og våre ansatte skal komme trygt hjem til sine.

Siden vi er en stor aktør i bransjen, ser vi det som naturlig å ta ansvar når det gjelder miljø. Hvert eneste år blir vi kontrollert av Nemko på at vi følger de strenge kravene som miljøstandarden ISO 14001: 2004 stiller.

Fordi vi mener det er viktig å ta vare på miljøet.

Vårt mål er å bli enda bedre, hver dag. Det er grunnen til at vi sertifiserte kvalitetsarbeidet vårt etter ISO 9001 standarden allerede i 1997 som den første maskinentreprenøren i landet. Derfor valgte vi også i år å være blant de første som ble godkjent etter den nyeste standarden ISO 9001:2015.

Fordi Arvid Gjerde AS er kvalitet.

Til slutt vil vi innrømme at å satse på forebyggende arbeid også er lønnsomt. Gjennom kontinuerlig forbedring holder vi oss i tet utviklingsmessig. Gjennom høyt fokus på helse, miljø og sikkerhet, sikrer vi en trygg og god arbeidsplass med lite fravær.

Eksterne linker

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Telefon:71 22 72 22
E-post:salg@agjerde.no

Besøksadresse

Arvid Gjerde AS
Gjerde
6315 Innfjorden

Følg oss