Arvid Gjerde AS har drevet med trafikksikring i over 40 år, og vi har spesialisert oss innen montering av veg- og brurekkverk.

Våre verdier
Viktigst er likevel kulturen vi har bygget opp og forståelsen for hvorfor vi går på jobb hver dag. Vårt mål er å bli enda bedre, hver dag - for å redde liv langs vegen. Vi dyrker verdiene våre, staut og ivrig, fordi vi mener det er staute og ivrige medarbeidere som skal til for å være kundens foretrukne leverandør.

Historien
Det hele startet i 1972 med Arvid Gjerde selv, og en traktorgraver. Enkeltmannsforetaket ble raskt til flere og vi er nå 50 ansatte og Norges største rekkverksentreprenør. I 1988 flyttet bedriften ut av lokalene i gårdstunet og inn i nye lokaler på Gjerde i Innfjorden.

Vi har utviklet maskin- og utstyrsparken fortløpende. Traktorgraveren er parkert, og vi har i dag toppmoderne utstyr der mye er automatisert. Vi jobber hele tiden for å finne smartere måter å montere rekkverk på, og vi er alltid på leting etter å gjøre alle prosesser litt raskere, litt enklere, litt smartere. Dette fører også til at utstyret vi bruker også må utvikles til å bli litt bedre, litt raskere, litt enklere å bruke.

Medarbeidere med kompetanse
Vi er opptatt av rekruttering og kompetanse, og har derfor til enhver tid lærlinger i bedriften. Vi er godkjent lærebedrift for anleggsmekanikerfaget, yrkessjåførfaget, automatiseringsfaget og logistikkfaget. For å kunne gjøre en god jobb må en vite hva en holder på med, og vi har derfor årlige kurs for alle rekkverksmontører og TS-konsulenter i rekkverksnormalen og dens veiledere, samt i trafikksikkerhet generelt.  Vi er fire stk i firmaet som er utdannet TS-Revisorer.

Kvalitet
I april 1997 ble vi som første maskinentreprenør ISO-sertifisert og er i dag sertifisert etter ISO 9001:2008, 14001:2004 og OHSAS 18001:2007. Arbeidet med kvalitetssikringen og HMS sammen med en del prosesser som ble gjennomført i tilknytning til et FRAM-prosjekt sammen med Innovasjon Norge var noen av årsakene til at vi på tidlig 2000-tall begynte å vokse. I dag har vi 7 rekkverkslag som jobber i store deler av Norge.

Eksterne linker

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Telefon:71 22 72 22
E-post:salg@agjerde.no

Besøksadresse

Arvid Gjerde AS
Gjerde
6315 Innfjorden

Følg oss